Onze werkwijze

 

Wij vinden het belangrijk dat jij als bruid weet waar je aan toe bent, en hoe wij te werk gaan. Tenslotte is dit de aller-belangrijkste zoektocht van je leven.

Wij leggen het je graag uit,  klik hier om onze uitgebreide PDF te downloaden met alle informatie!

Tips, Do’s & Dont’s

 

DO: Het zoeken naar je trouwjurk is een leuke belevenis die je wilt delen! Zorg ervoor dat je vooral mensen meeneemt die dichtbij je staan, je persoonlijke smaak kennen en deze respecteren.

DON’T!: Neem niet té veel mensen mee! Te veel meningen zorgen alleen maar voor verwarring en frustratie bij jezelf.. En dat kun je missen als kiespijn!

 

Wij adviseren max 5 personen inclusief de bruid. Dan is alle aandacht voor jou! Maar hoe minder hoe fijner voor jezelf.

We plannen altijd direct je pasafspraken
Zo heb je iets om naar uit te kijken!

DO: Start de zoektocht naar jouw droomjurk, wanneer jij er klaar voor bent. Het advies is meestal zo’n 6 tot 10 maanden voor je huwelijksdatum op zoek te gaan naar je trouwjurk. Mocht je bij ons niet slagen, heb je nog alle tijd om op je gemak verder te kijken en daarnaast is het voor jezelf ook prettig om de tijd te hebben.

DON’T!: Een jurk online bestellen is geen goed idee. Denk maar aan de kleuren die kunnen verschillen met de foto en je kunt ook niet uitproberen of de jurk jou wel flatteert. Een trouwjurk passen is echt een must!

DO: Bepaal op voorhand hoeveel je wilt uitgeven aan je trouwjurk plus accessoires Pas geen jurken met een prijskaartje dat je niet wilt betalen.. om grote teleurstelling en traantjes te voorkomen!