Verzending & Retourneren

Verzending
Bruidsboetiek Just Say Yes draagt het risico van beschadiging en verlies van de artikelen tijdens het versturen naar de klant. Nadat de artikelen door klant in ontvangst zijn genomen, gaat het risico van beschadiging en verlies op de klant over. Indien één of meer artikelen zoek zijn geraakt, verplicht de klant zich ertoe op eerste aanvraag zijn medewerking te verlenen bij het onderzoek. Bij het niet voldoen aan deze verplichting is Bruidsboetiek Just Say Yes gerechtigd de prijs van de artikelen op de klant te verhalen. In geval van verborgen gebreken, of in geval van zichtbare gebreken na de zichttermijn dient elke klacht binnen 7 dagen na de factuurdatum, te worden gemeld. De klant dient schriftelijk een beschrijving van de geconstateerde gebreken mee te sturen. Indien de klant niet schriftelijk om herstel dan wel vervanging verzoekt, beslist Bruidsboetiek Just Say Yes of het artikel vervangen wordt.

 

Orderbevestiging
Je ontvangt een bevestigingsmail van de bestelling met het bestelnummer. In deze bevestiging staat vermeld welke artikelen er zijn besteld en wat de kosten zijn, inclusief de verzendkosten. Deze bevestiging betekent dat wij jouw bestelling goed hebben ontvangen.

 

Prijzen en betaling en ruiling
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn inclusief B.T.W. en exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor alle producten bedragen € 4,95. Boven de € 50,00 rekenen wij geen verzendkosten. De bestelling wordt verzonden door Post NL. Direct na verzending ontvang je van ons een Track & Trace code. Wil je een product ruilen voor bijvoorbeeld een ander maat, dan zijn de verzendkosten voor de koper.

 

Bestelling en Verzending buitenland
Bij bestellingen vanuit het buitenland zijn de verzendkosten als volgt: België en Duitsland € 13,00. Bij Bestellingen boven de € 100,00 krijg je 50% korting op de verzendkosten. Laat ons via de mail (info@bruidsboetiekjustsayyes.nl) weten wat je graag wilt bestellen. Het totale orderbedrag dient te worden overgemaakt. Je krijgt dan z.s.m. bericht over de bestelling.

 

Betaalwijze en levering

Je kunt online betalen per iDeal. De betaling komt dan direct bij ons binnen en de bestelling wordt binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. De bestelling kan ook in onze winkel worden opgehaald. Geeft dit aan bij Bestelnotities in het betaalproces. Er vindt geen verzending plaats op zon- en feestdagen. Mocht je je bestelling met spoed geleverd willen hebben, contact ons dan voor de mogelijkheden.

 

Retourneren

Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen heeft u het recht het product binnen 14 dagen na aflevering te retourneren. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd wanneer het product in originele verpakking geretourneerd wordt. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De kosten van verzending van de producten van Bruidsboetiek Just Say Yes naar afnemer en voor retourzending komen ten laste van de klant. Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd. Het is ook mogelijk de zending bij ons in de winkel af te geven.

 

Sale-artikelen, lingerie, kousen en schoenen kunnen NIET worden geruild/geretourneerd.

Haaraccessoires, en oorbellen kunnen uitsluitend geretourneerd worden mits de verpakking niet geopend is geweest